Du er her:

Arrangementer 2017

Fyraftensmøder

Næste fyraftensmøde forventes i starten af 2018. Mere information følger snarest. 

 

Kurser afholdt af Danske Handicaporganisationer

BLIV INTERNATIONAL UDVIKLINGSKOMMUNIKATØR OG FRIVILLIGMOBILISATOR - Engager frivillige og oplys om jeres internationale udviklingsarbejde.

Weekenden d. 20.-21. januar 2018 (Korsør)

Vil I blive bedre til at inddrage og engagere frivillige i jeres internationale projekter? Vil I klædes bedre på til at kommunikere de gode historier fra jeres internationale arbejde? Kom på kursus med DH, DMRU og DUF og bliv klogere på frivilligt engagement og kommunikation den 20.-21. januar 2018.

 

Eksterne arrangementer

Ny leder for ildsjæle? Grundkursus i ledelse af frivillige

Onsdag d. 27. september (Roskilde) og onsdag d. 22. november 2017 (Vejle)
Center for Frivilligt Socialt Arbejde afholder et kursus for nye eller kommende ledere, hvor man som deltager får en introduktion til ledelse af frivillige i foreninger og frivillige sociale organisationer, inkl. metoder og værktøjer, der kan anvendes, når der skal ledes og skabes engagement og trivsel.

Theory of Change (ToC) brugt sammen med LFA

Lørdag d. 28. oktober, kl. 10.00 - 16.00 (København)

Kurset henvender sig til deltagere, der før har taget grundkurset i Logical Framework Approach (LFA) eller har stor erfaring med LFA. Det er en forudsætning, at man kender til hovedbegreber og processer i LFA metoden. Formålet er at give deltagere mulighed for at bruge elementer af forandringsteori til at styrke strategibeskrivelsen i et projekt, hvor LFA har været anvendt i designprocessen.

Weekendkursus i Økonomistyring

Både lørdag d. 11. og søndag d. 12. november (København)

Kurset henvender sig til alle fra projektfrivillige til programfolk, der ønsker redskaber til at styrke deres egen organisations samt partnerorganisationers økonomistyring. Kurset er særligt relevant for ikke-økonomer, men også økonomer uden erfaring med projekt-økonomi. Formålet er at give deltagerne et overblik over de vigtigste processer i økonomistyring og samspillet imellem dem, samt praktisk indsigt via øvelser og gruppearbejde.