Du er her:

Arrangementer 2017

Fyraftensmøder

Fællesprojekter (læs invitation ved at trykke her)

Tirsdag d. 24. oktober 2017, kl. 15.00 – 17.30 (DH)

Kom og få et indblik i, hvordan en række af DH's medlemsorganisationer samarbejder om at støtte søsterorganisationer i udviklingslande til at opnå rettigheder for personer med handicap.

 

Kurser afholdt af Danske Handicaporganisationer

Kurser afholdt af DH vil blive annonceret løbende

 

Eksterne arrangementer

Ny leder for ildsjæle? Grundkursus i ledelse af frivillige

Onsdag d. 27. september (Roskilde) og onsdag d. 22. november 2017 (Vejle)
Center for Frivilligt Socialt Arbejde afholder et kursus for nye eller kommende ledere, hvor man som deltager får en introduktion til ledelse af frivillige i foreninger og frivillige sociale organisationer, inkl. metoder og værktøjer, der kan anvendes, når der skal ledes og skabes engagement og trivsel.

Theory of Change (ToC) brugt sammen med LFA

Lørdag d. 28. oktober, kl. 10.00 - 16.00 (København)

Kurset henvender sig til deltagere, der før har taget grundkurset i Logical Framework Approach (LFA) eller har stor erfaring med LFA. Det er en forudsætning, at man kender til hovedbegreber og processer i LFA metoden. Formålet er at give deltagere mulighed for at bruge elementer af forandringsteori til at styrke strategibeskrivelsen i et projekt, hvor LFA har været anvendt i designprocessen.

Weekendkursus i Økonomistyring

Både lørdag d. 11. og søndag d. 12. november (København)

Kurset henvender sig til alle fra projektfrivillige til programfolk, der ønsker redskaber til at styrke deres egen organisations samt partnerorganisationers økonomistyring. Kurset er særligt relevant for ikke-økonomer, men også økonomer uden erfaring med projekt-økonomi. Formålet er at give deltagerne et overblik over de vigtigste processer i økonomistyring og samspillet imellem dem, samt praktisk indsigt via øvelser og gruppearbejde.