Du er her:

Det gode monitoreringsbesøg

I stort set alle større projekter er der indlagt et årligt monitorerings- eller projektbesøg, hvor partneren i nord besøger partneren i syd eller omvendt. Denne kontakt er fundamental i forhold til at opbygge tillid, forståelse, begejstring, erfaringsopsamling og viden. Men hvad er det gode monitoreringsbesøg? Og hvordan giver det værdi til projektet?

Kom til fyraftensmøde og hør erfaringer på godt og ondt fra forskellige medlemsorganisationer . Mødet bliver planlagt i samarbejde med DBS, DHF og LEV. Info om dagsorden kommer senere, i kan følge med på facebook eventet her

Desuden får i mulighed for at komme og hilse på den ny leder af DHs Internationale afdeling Mette Müller Kristensen, der fortæller om sidste nyt omkring regeringens nye udviklingspolitik og hvad det kommer til at indebære for rammeorganisationer og puljer.

Praktisk:
Mødet finder sted den 28 november kl. 15.00 – 17.30 hos DH Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup i mødelokale Silkeborg. Der vil som altid være kaffe og te i løbet af mødet og en sandwich bagefter.

Tilmelding:
Tilmelding til vores studentermedhjælper Marie på [email protected]