Du er her:

DH's programmer i Uganda

Frem til 2016 har Danske Handicaporganisationer en fast rammeaftale med Danida, som støtter DH's udviklingsarbejde i u-landene med 10 mio. kr. årligt.

DH påbegyndte sit samarbejde med handicapbevægelsen i Uganda i slutningen af 90erne og har bl.a. medvirket til, at NUDIPU (National Union of Disabled People of Uganda) har styrket medlemsindflydelsen på distrikts-, provins- og nationalt niveau og dermed lever op til handicaprepræsentationen i folkevalgte forsamlinger som nedfældet i Ugandas grundlov.

Med udgangen af 2017 er samarbejdet udfaset gennem to landeprogrammer, der blev lanceret i henholdsvis 2015 og 2016 med organisationerne NUWODU (National Union of Women with Disabilities of Uganda) og NUDIPU (National Union of Disabled People of Uganda. Herefter er målsætningen at de to organisationer selv fortsætter arbejdet for et inkluderende samfund, hvor personer med handicap kan leve et værdigt liv og udnytte deres rettigheder, bl.a. gennem bedre og mere effektiv repræsentation i de to paraplyorganisationer,.

Læs mere om det nyligt afsluttede samarbejde med hhv. NUWODU her og med NUDIPU her.

 

 

 

 

Film om organisationernes udviklingsarbejde

undefined

Se flere film fra udviklingsprojekterne på DH's Youtube-kanal