Du er her:

Arrangementsrække omkring Verdensmålene

Tirsdag den 18. juni kl. 16-19 starter DH en arrangementsrække omkring Verdensmålene.  Det foregår i Handicaporganisationernes Hus i Høje Tåstrup.

På det første møde zoomer vi ind på data og monitorering i forhold til Verdensmålene. Niels Ploug, Direktør for Personstatistik i Danmarks Statistik fortæller om Verdensmålenes indikatorer og arbejdet med at indsamle og formidle data i Danmark.  Arrangementet zoomer også ind på data om handicap og hvordan kampen for data på Verdensmålene hænger sammen med handicapbevægelsens arbejde både i Danmark og internationalt.

Kom og hør med blandt andet om:

  • Hvorfor data er vigtige i det handicappolitiske arbejde og hvilke dele af Verdensmålene, der især er relevante for handicapbevægelsens arbejde.
  • Hvordan man måler på 232 indikatorer, hvoraf mange er spritnye og uden en klar definition.
  • Verdensmål i DK – hvordan står det til, hvad ved vi overhovedet. Prøv kræfter med Danmarks Statistiks database for Verdensmål.
  • Hvor informationerne kommer fra – hør blandt andet om det unikke partnerskab Danmarks Statistik har etableret, som også DH er en del af.
  • Hvilke processer der er for at fremme data på handicap, og hvordan den danske og især den internationale handicapbevægelse føder ind i det.

Nærmere information omkring det præcise program og tilmelding følger.