Du er her:

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbunds ulandsarbejde fokuserer på at samarbejde med og udvikle organisationer af mennesker med fysiske handicap. Målet er altid at øge kapaciteten til at kæmpe for rettighederne for mennesker med handicap. Dansk Handicap Forbund har arbejdet i forskellige ulande siden 1990 og er p.t. aktive i seks lande.  

Gennem menuen til venstre på siden er det muligt at finde en oversigt over, hvilke aktiviteter og projekter Dansk Handicap Forbund har gennem Handicappuljen.

Dansk Handicap Forbund har de seneste to år støttet mennesker med handicap i det nordlige Ghana med uddannelse i at flette kurve. Kurvene er kunsthåndværk og området er kendt for den høje kvalitet. Det har skabt arbejdspladser for mennesker med handicap og styrket den lokale handicaporganisation. I de kommende år vil Dansk Handicap Forbund støttet uddannelsen af flere kurveflettere.

På billedet ses en ghanesisk kvinde, der fletter en kurv. Dansk Handicap Forbund støtter mennesker med handicap i det nordlige Ghana med uddannelse i at flette kurve og det har skabt arbejdspladser for mennesker med handicap og styrket den lokale handicaporganisation.