Du er her:

Aktivitet: Diploma in Development Leadership

Organisation: Sammenslutningen af Unge med Handicap
Område: Uganda
Beløb: 48.298 kr.
Periode: Juli - december 2015

Sammenslutningen af Unge med Handicap ansøger i samarbejde med deres mange årige Ugandiske partner, NUDIPU Youth, om delvist tilskud til økonomisk støtte til deltagelse i et meget relevant 5 måneders intensivt lederskabs træningsophold på universitet i Canada.

NUDIPU Youth har selv udvalgt en yderst kompetent og relevant kandidat, som i mange år har været en gennemgående skikkelse både som frivillig og delvist aflønnet i SUMH og NUDIPU Youths partnerskabsprojekter. SUMH ser en direkte kobling mellem den seneste kapacitetsvurdering som bl.a. påpeger at der blandt frivillige og ansatte er et udtalt behov for, at kompetenceniveauet bliver højnet således at NUDIPU Youth kan vokse sig ud af enkelte af sine børnesygdomme.

SUMH indstiller kandidaten til kurser da der bl.a. også er tale om at opholdet er ca. 65 procent finansieret af stipendie fra kursusudbyderen. NUDIPU Youth og deres kandidat har opstillet rimelige krav ift. at sikre læring tilbage i organisationen via workshops

Mere information om projektet:

Yderligere information kan rekvireres hos organisationen selv eller i Danske Handicaporganisationers Afdelingen for Internationalt Samarbejde.