Du er her:

Aktvitet: An external assessment of NUDIPU-Youth’s organizational capacity, stakeholders and risks in relation to strategic planning for the way forward

Organisation: Sammenslutningen af Unge med Handicap
Område: Uganda
Beløb: 175.281
Periode: Juni - september 2014

Sammenslutningen af Unge med Handicap og National Union of Disabled Persons of Uganda- Youth (NUDIPU-Youth) søger om ekstern konsulentbistand til at fastlægge hvilke organisatoriske fokusområder, partnerne skal arbejde med i deres næste projekt, for bedst at styrke unge med handicap gennem NUDIPU-Youth.

Konsulenten skal forholde sig analytisk til NUDIPU-youths organisatoriske kapacitet, interessenter og ricisi i forhold til et uafklaret forhold vedrørende NUDIPU-Youths ønske om autonomi fra moderorganisationen NUDIPU. Ligeledes skal konsulenten facilitere en grundig diskussion af, hvordan forskellige organisationsstrategier bedst understøtter NUDIPU-Youths ønske om at blive en stærk, forenet stemme for ugandiske unge med handicap.

Vi forventer at undersøgelsen vil klarlægge hvilke udfordringer, vi skal fokusere på i det næste projekt, for bedst muligt at opnå en stabil balance mellem dels de unges ønske om autonomi og selvstændighed i fortalervirksomhed for unge med handicap, og dels bæredygtigheden i ungdoms-handicapbevægelsen. Projektet udføres i Uganda i samarbejde mellem konsulenten, Sammenslutningen af Unge med Handicap , og en nedsat arbejdsgruppe, som løbende omformer konklusioner og diskussioner til reel strategisk planlægning.

Mere information om projektet:

Yderligere information kan rekvireres hos organisationen selv eller i Danske Handicaporganisationers Afdelingen for Internationalt Samarbejde.