Du er her:

Projekt: First Seed

Organisation: Landsforeningen LEV
Geografisk område: Nepal
Beløb: 499.955 dkk
Periode: September 2019 - maj 2021

Det nye projekt i Nepal skal omhandle:

1) En styrkelse af PFPIDs medlemmer i to udvalgte pilotdistrikter med fokus på organisering af nye forældregrupper. Herigennem vil de lære om UNCRPD, lære om udviklingshæmning og finde ud af, at de ikke er alene om at have et barn med handicap. Derudover, vil de indgå i et tættere samarbejde med lokalmiljøet, dels for at oplyse om udviklingshæmning og for at undersøge potentielle lokale finansieringskilder.

2) En styrkelse af PFPIDs medlemmer i de samme udvalgte pilotdistrikter med fokus på organisering af nye advocacy-grupper (unge med udviklingshæmning). Herigennem vil de lære om deres egne rettigheder og definere relevante aktiviteter for dem selv, der medvirker til øget selvværd og reducerer personlig stigma.

Projektet er udviklet og skrevet i tæt samarbejde med PFPID. For at styrke nepalesernes ejerskab i udviklingsprocessen, vil stilen i ansøgningsteksten til tider være forskellig.

Mere information om projektet:

Yderligere information kan rekvireres hos organisationen selv eller i Danske Handicaporganisationers Afdeling for Internationalt Samarbejde.