Du er her:

Projekt: Sports for persons with disability in Nepal

Organisation: Dansk Handicap-Idræts Forbund
Område: Nepal
Beløb: 199.585 kr.
Periode: Oktober 2014 - juni 2016

Projektets mål er at udvikle aktiviteter, kapacitet og demokratiske strukturer inden for handicapidræt I Nepal, for at mennesker med handicap gennem sport kan styrke sociale og fysiske færdigheder, lave fortalervirksomhed for handicappedes rettigheder og generelt øge mennesker med handicaps handlemuligheder i livet.

Projektet består af en række mindre lokale workshops og en række møder med de organisationer, som enten har – eller vil have – idræt på programmet. Projektet ligger i forlængelse af tidligere partnerskaber, hvor danske instruktører har undervist i kørestolsbasketball og i bordtennis, såvel som administration og organisation. NSCISA vil have ansvaret for at samle repræsentanter fra en række forskellige organisationer, der arbejder med handicapidræt i Nepal. De skal danne en styregruppe, som fremover skal arbejde for at fremme handicapidræt og handicappedes rettigheder og muligheder. Styregruppen skal blandt andet arbejde sammen med NSCISA om at udbrede kendskabet til handicapidræt og handicappedes muligheder i Nepal.

Mere information om projektet:

Yderligere information kan rekvireres hos organisationen selv eller i Danske Handicaporganisationers Afdeling for Internationalt Samarbejde.