Du er her:

Projekt: COPABOL

Organisation: Parasport Danmark i samarbejde med Dansk Handicap Forbund
Geografisk område: Bolivia
Beløb: 976.528 kr.
Periode: August 2018 - Januar 2020

Projektet er et samarbejde mellem Dansk Handicap Forbund (DHF) og Parasport Danmark (PD). Projektets formål er at styrke koordineringen mellem de tre bolivianske sportsorganisationer gennem den forholdsvis nydannede paralympiske komite COPABOL, som er en paraplyorganisation for de tre. Dette gøres gennem konkrete projektaktiviteter såsom højne det sportslige niveau og ved inddragelse af flere børn og unge i idrætslivet. Desuden vil den organisatoriske kapacitet blive forbedret, f.eks. i forhold til kapacitet til at indgå i et konstruktivt samarbejde med private virksomheder i Bolivia.

Det er første gang, at PD ansøger om projektmidler til Bolivia, mens at DHF har samarbejdet med COPABOL og især de tre sportsorganisationer siden 2011. PD vil bidrage med faglig viden om handicapidræt, mens DHF vil bidrage med viden om kontekst, kendskab og erfaring med organisationsopbygning og rettighedsarbejde.

Mere information om projektet:

Yderligere information kan rekvireres hos organisationen selv eller i Danske Handicaporganisationers Afdeling for Internationalt Samarbejde.