Du er her:

Aktivitet: Globallinjen på Egmont Højskolen 2013

Organisation: Dansk Blindesamfund, Stammeforeningen i Danmark, Hjerneskadeforeningen, Sammenslutningen af Unge Med Handicap
Område: Mongoliet, Ghana, Nepal og Uganda
Beløb: 1.106.000 kr.
Periode: August - december 2013

Egmont Højskolen udbød igen i 2013 kurset Globallinjen. Globallinjens formål er at styrke handicaporganisationerne i syd gennem en opkvalificering af centrale og vigtige frivillige i organisationerne. Målgruppen for er medlemsorganisationernes aktive partnere i syd. Kurset varer 19 ugers og afholdes i efteråret 2013 (august-december).

Temaet for Globallinjen i 2013 er fortalervirksomhed (Advocacy at grass root level). Derudover vil demokrati og rettigheder fortsat være et gennemgående og centralt tema. Kurset indeholder desuden undervisning i projektplanlægning, facilitering og andre relevante værktøjer.

I 2013 deltager 9 repræsentanter repræsentanter fra medlemsorganisationernes sydpartnere fra Mongoliet, Nepal, Ghana og Uganda.

Yderligere information kan rekvireres hos de enkelte organisationer eller Danske Handicaporganisationers Afdeling for Internationalt Samarbejde.